SUPPLY CHAIN

Wintershall Dea ønsker et gjensidig tillitsforhold mellom oss og våre leverandører.

Del
Wintershall Dea Production Site Employees
Wintershall Dea Production Site Employees
Foto
Wintershall Dea/Alejandro Kirchuk

Wintershall Dea setter pålitelighet i vårt forhold til leverandører svært høyt.

Leverandørene våre tilfører verdier som er viktige for selskapet, og vi ønsker å være en foretrukket kunde. Kvalifisering av leverandører skjer med hensyn til følgende kriterier: bærekraft, respekt for menneskerettigheter, kvalitet, og høye tekniske standarder og høye HMS-standarder. Våre foretrukne leverandører evner å balansere kvalitet og kostnad.

Download

Information Letter August 2023

Informasjonsbrev angående sanksjoner

Se brevet vedlagt på denne siden for spørsmål som angår sanksjonene. For mer informasjon eller spørsmål vennligst ta kontakt med globalsupplychain@wintershalldea.com

BÆREKRAFT I LEVERANDØRKJEDEN - VÅRE FORVENTNINGER

I Wintershall Dea legger vi vekt på en bærekraftig verdikjede, noe som betyr at vi har tydelige forventninger til våre leverandører. Selskapet stiller krav om at alle leverandører overholder gjeldende lover og internasjonalt anerkjente miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold (ESG). Vi forventer at våre leverandører gjør alt de kan for å sikre at deres leverandører og underleverandører også implementerer disse standardene. Hvis du er bekymret for uetisk atferd eller forseelser, vennligst kontakt den ansvarlige via Whistleblower Portal SpeakUp.

ESG-standarder

Ved valg av leverandører og vurdering av nye og eksisterende leverandørforhold, er miljøvern, respekt for menneskerettigheter, forretningsetiske forhold og sosiale standarder og retningslinjer mot diskriminering og antikorrupsjon, like relevante som økonomiske kriterier. Vår forståelse av ESG-standardene gjenspeiles i Wintershall Dea Supplier Code of Conduct, som finnes i våre leverandørdokumenter.

SUPPLY CHAIN AKTIVITETER

  • Borerigger og relaterte tjeneste
  • E&P programvare, G&G, studier, IT/IS
  • OKTG og brønnhoder
  • Transport og logistikk
  • Brønnkonstruksjon og ferdigstillelse og tilhørende utstyr
  • C-materiale og forbruksvarer
  • Rådgivning, HR, kommunikasjon og forretningstjenester
  • Ingeniørtjenester og infrastruktur
  • Vedlikehold, modifikasjon og tilhørende utstyr
  • Subsea produksjon og SURF

VIDEO

Vårt Coupa-webinar for leverandører

Foto
Wintershall Dea
Wintershall Dea Supply Chain thumb

VIDEO

Vårt Coupa-webinar for leverandører

Foto
Wintershall Dea

LEVERANDØRKONTAKT

Hvis du ønsker å introdusere deg som en ny leverandør, kan du sende en e-post til supplychain.wdno@wintershalldea.com

Bedrifter som ønsker å bli Wintershall Dea Norge-leverandør må registrere og vedlikeholde en oppdatert profil i Magnet Joint Qualification System. Dette er systemet Wintershall Dea bruker for å velge mulige leverandører. Vennligst inkluder Magnet JQS registreringskode i e-posten din.

Din e-post blir videresendt til rett person i Supply Chain, som vil kontakte deg direkte om det er aktuelt med videre samarbeid. Vi lagrer bare personlige opplysninger ved interesse og/eller i den grad det er nødvendig for å svare på og imøtekomme forespørselen din. Hvis vi ikke ser samsvar mellom produktet/tjenesten og våre behov, vil vi ikke kontakte deg og dine personlige opplysninger blir slettet.

For ytterligere detaljer rundt retningslinjer for personvern i Wintershall Dea viser vi til avsnittet «Personsvern» nederst på denne siden.

Faktureringsadressen vår er som angitt i våre kontrakter og/eller kjøpsordre.