Fremtiden din begynner i dag

Enten du er en ekspert eller i starten på din karriere: Wintershall Dea tilbyr ansatte spennende muligheter innenfor flere områder.

Del
Wintershall Dea Plattformen Maersk Resolve Medarbeidere
Wintershall Dea Plattformen Maersk Resolve Medarbeidere
Foto
Wintershall Dea/Achim Multhaupt

Wintershall Dea er en av de største olje- og gassprodusentene på den norske kontinentalsokkelen. Derfor ønsker vi å tiltrekke oss de beste medarbeiderne i bransjen. Er du nysgjerrig og klar for å bli en del av et nytt kapittel av eventyret i Nordsjøen? Har du erfaring eller er du nyutdannet? Wintershall Dea tilbyr spennende prosjekter som gir mulighet for faglig utvikling. Wintershall Dea i Norge er en del av et av Europas største, uavhengige E&P-selskap, og driver letevirksomhet og produksjon av hydrokarboner langs hele den norske kontinentalsokkelen. Våre medarbeidere, som er fra mer enn 20 land, kan bidra med ideer, kunnskap og engasjement i et faglig sterkt arbeidsmiljø. Våre egne fagfolk og støttepersonell innen olje- og gassektoren utgjør et av de beste teamene i bransjen. Søk i dag!

Ledige stillinger

Bli endel av vårt team! Enten du er en ekspert eller nyutdannet, om du har en geofaglig, teknisk, forretnings- eller administrativ bakgrunn: Wintershall Dea tilbyr mange ulike karrieremuligheter.

Variert portefølje. Varierte muligheter.

Wintershall Dea har en av de mest interessante og varierte lisensporteføljene i Norge. Vi har lisenser i alle tre havområdene på den norske kontinentalsokkelen, fra den sørlige delen av Nordsjøen til Barentshavet i nord. Her finnes det mange muligheter for deg som ønsker å arbeide innenfor leting, utbygging og produksjon av hydrokarboner. Vår nye CCS-virksomhet åpner også for at du kan bidra til arbeidet med energiomstillingen. Sammen med et enestående team av fagfolk på andre områder sørger våre dyktige geologer og ingeniører for stadig utvikling og vekst av virksomheten.

Wintershall Dea Career
Wintershall Dea Career

Ansatte kan forvente en bredde av karrieremuligheter

Foto
Wintershall Dea/Thor Oliversen

Muligheter for videreutdanning

Hos Wintershall Dea vet vi at vi trenger det beste teamet for å kunne gjennomføre alle de utfordrende prosjektene våre. Derfor har vi tro på å rekruttere de beste og sørge for at de fortsetter å utvikle seg. Vi investerer i din kunnskap, kompetanse og karriere – helt fra dag én. De som er helt i starten av karrieren kan forvente å øke sin kunnskap og kompetanse raskt gjennom praktisk jobbtrening. Også mer erfarne ansatte vil kunne fortsette sin faglige og personlige utvikling.

Wintershall Dea Norge Kontor Stavanger
Wintershall Dea Norge Kontor Stavanger

Wintershall Dea kontoret i Stavanger.

Foto
Wintershall Dea/Aalgaard Fotostudio and Caverion

Å jobbe i Wintershall Dea

Virksomhet overalt i verden, prosjekter med internasjonale partnere, samt bruk av fremtidsrettede teknologier: Jakten på og produksjonen av gass og olje er ett av de mest spennende fagfeltene som finnes. Sammen med ambisiøse planer for karbonfangst og -lagring, samt hydrogen, tilbyr Wintershall Dea spennende karrieremuligheter. Vi tilbyr også svært gode arbeidsforhold i form av skreddersydde utviklingsmuligheter, en sikker jobb og en god balanse mellom jobb og fritid. Hos oss kan unge, ambisiøse mennesker opparbeide seg både faglig ekspertise og ledererfaring, mens fagfolkene kan utvikle seg innenfor sine spesialfelt der spisskompetansen deres kommer til nytte.

TRAINEE-PROGRAM

Nå er du ferdig på universitetet og det er på tide å starte jobbkarrieren. Wintershall Dea tilbyr spesielle trainee-programmer som nyutdannede medarbeidere kan starte på med det samme. Nyutdannede ansatte med teknisk utdannelse får praktisk erfaring fra virksomhetens drift på ulike internasjonale lokasjoner som en del av vårt toårige SPEAD-program. Økonomi- og administrasjonsutdannede får en praktisk innføring i finans og regnskap gjennom det 18 måneder lange finansprogrammet START IN. Våre trainees er dermed godt rustet til å ta fatt på en spennende karriere i Wintershall Dea.

Wintershall Dea Karrieremedarbeider SPEAD
Wintershall Dea Karrieremedarbeider SPEAD

Wintershall Dea tilbyr spennende trainee-program for nyutdannede.

Foto
Wintershall Dea/Ludwig Schöpfer

MULIGHETER FOR STUDENTER

Wintershall Dea gir gode muligheter for studenter til å opparbeide seg erfaring ved å sette teori ut i praksis innenfor rammene av et profesjonelt miljø. Wintershall Dea tilbyr praksisplasser om sommeren og støtte i forbindelse med masteroppgaver – et fantastisk springbrett til yrkeslivet. I løpet av praksistiden vil studentene bli kjent med de ulike E&P-avdelingene samt de ikke-tekniske områdene i selskapet. De som skal skrive masteroppgaven sin hos Wintershall Dea vil få all den støtte de trenger gjennom en egen veileder, tilgang til data og den samlede fagkompetansen til et av de beste teamene i bransjen.