Fusjonen blir gjennomført for BU Norway 1. desember

Del
Wintershall Dea Forretningsenhet Norge Fusjon
Wintershall Dea Forretningsenhet Norge Fusjon
Foto
Wintershall Dea

Etter en lang prosess er alle godkjenninger knyttet til virksomhetsoverdragelsen for BU Norway endelig på plass. 1. desember er datoen når Wintershall Norge og DEA Norge blir til Wintershall Dea Norge.

– Dette er en viktig og etterlengtet milepæl for BU Norway. Takk til alle involverte som har gjort dette mulig», sier Alv Solheim, administrerende direktør i BU Norway.

Virksomhetsoverdragelsen markerer den formelle implementeringen av alle organisatoriske endringer. Det vil i løpet av de neste par ukene bli informert om hva denne milepælen betyr for de ansatte i Norge.

– Vi har jobbet sammen i flere måneder allerede. De to selskapene flyttet faktisk inn under samme tak i Stavanger i juni. Det har vært inspirerende å se hvor godt ansatte fra to organisasjoner har samarbeidet i denne perioden, og jeg ser frem til resten av prosessen når vi nå realiserer den nye organisasjonen og oppfyller målene i vår felles forretningsplan, sier Solheim. 

Konsernsjef Mario Mehren legger til: –Gratulerer til Wintershall Dea Norge. Dette viktige trinnet er starten på et nytt kapittel i vårt langsiktige engasjement i Norge. Wintershall Dea er en av de største produsentene i Norge med omtrent 150 000 fat oljeekvivalenter per dag. Jeg vil gjerne takke Alv Solheim og hele teamet i Norge som har bidratt til denne smidige og vellykkede fusjonen. Godt jobbet!

Pressekontakter
Del