Mario Mehren i videointervju med ONS: Hvordan lede et nyfusjonert selskap velberget gjennom krisen

Del
Mario Mehren Wintershall Dea CEO
Mario Mehren Wintershall Dea CEO
Foto
Wintershall Dea

Spesielle tider krever spesielle tiltak: Wintershall Deas styreleder Mario Mehren snakket i et videointervju med visepresident og programdirektør for konferansen Offshore Northern Seas (ONS), Ingvild Meland, om utviklingsprosjektene og planene til Wintershall Dea på norsk kontinentalsokkel. ONS Energy Talks 2020 erstatter i år konferansen, som måtte avlyses på grunn av koronaviruset.

I samtalen med Ingvild Meland fremhevet Mario Mehren Wintershall Deas fremragende håndtering av to utfordrende situasjoner: «For øyeblikket er bransjen under et sterkt press av koronaviruset på den ene siden og av svært lave olje- og gasspriser på den andre siden.»

Siden fusjonen i mai 2019 har selskapet etablert seg som en pålitelig og allsidig aktør verden over. «Nå viser det seg at Wintershall Dea: har gjort svært godt arbeid fra dag én, Denne krisen rammer oss ikke så hardt, ettersom vi har tatt fatt på nye prosjekter og optimert eksisterende aktiviteter med henblikk på effektivitet», sier Mehren. For ham kom fusjonen med DEA derfor på helt riktig tidspunkt.

Under samtalen tok Mario Mehren også opp norsk kontinentalsokkel og lovet spennende tider: Med Nova og Dvalin skal to teknologisk krevende flaggskipprosjekter starte opp produksjonen i løpet av de neste 18 månedene. Videre gjorde selskapet senest i mars i år et lovende funn i Bergknapp-lisensen.

ONS-stiftelsen så seg ved utgangen av april nødt til å avlyse konferansen som var planlagt avholdt i begynnelsen av september. Det innebærer imidlertid ikke at de deltagende selskapene og tjenestetilbydere ikke kan kommunisere med hverandre. I stedet gjennomfører Ingvild Meland dette året intervjuer via videostrømming med utvalgte enkeltpersoner i bransjen.

Video

ONS Energy Talks med Ingvild Meland og Mario Mehren

Foto
ONS
Ingvild Meland and Mario Mehren Energy Talks
Video

ONS Energy Talks med Ingvild Meland og Mario Mehren

Foto
ONS
Pressekontakter
Del